Нашият екип

 

Методи МарковМетоди Марков

Завършил е Национална Спортна Академия, Академия на МВР и Международна Правоприлагаща Академия на ФБР - САЩ за Европа. Работил е в МВР, Национална Служба Сигурност, РУ "Сигурност".

Трикратен републикански шампион на МВР по стрелба с пистолет за 2004 г., 2006 г., 2007 г. и многобройни призови места на турнири по спортна и динамична стрелба.

Преподавател по Индивидуална и екипна тактическаподготовка и Стрелкова подготовка в "Колеж по охрана и сигурност "Св.Георги Победоносец", Стара Загора.

 

Росен МихайловРосен Михайлов

Завършил е ВИНС – Варна "Машинна обработка на ик.информация".

Народен представител в 7–то Велико народно събрание и 37-то Народно събрание. Зам.-председател на икономическата комисия и секретар на бюджетна комисия в 7–то Велико народно събрание. Член на бюджетна комисия и икономическа комисия в 37-то НС. Председател на подкомисия "Банки и финанси". Бил е зам.-кмет на Община Стара Загора – отговарящ за социалната политика на общината, здравеопазване, трудова заетост, работа с младежта и спорт. До 2003 година е Директор на ТБ "Инвестбанк" АД, клон Стара Загора.

Преподавател в Колеж по охрана и сигурност "Свети Георги Победоносец" Стара Загора по Икономика.

 

Полк. Живко ЖелевПолковник Живко Желев

Завършил е Висше военно училище и Военна академия с отличие. Бил е командир и началник на различни нива в поделенията и щабовете на Българската армия. Специалист по планиране, организиране и провеждане на подготовката на кадрови военнослужещи. Има специализации във военна база Сен Жан - Монреал, Канада.

Преподавател по оръжезнание в Колежа по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец", гр. Стара Загора.

 

Пламен ПейковПламен Пейков

Завършил Великотърновски университет "Св.св. Кирил и Методий". Магистър по "Право".

Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Преподавател по фирмено право в Колеж по охрана и сигурност "Свети Георги Победоносец" Стара Загора.

 

Майор Митко ПоповМайор Митко Попов

Завършил е Висше Военно Артилерийско училище, гр. Шумен. Служил в различни поделения на Българската армия, на различни командни длъжности от командир на взвод до началник щаб на поделение. Работил, като началник сектор по изпитанията на оръжие и боеприпаси на ЦАТИП "Змейово".

Завършил Политология в Пловдивския университет "Св. Паисий Хилендарски" Специалност "Политика на международните отношения". Експерт към "Гражданска защита София".

Преподавател по "Организация и тактика на охранителната дейност" в Колеж по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец" Ст. Загора.

 

Донка ДобреваДонка Добрева

Завършила Правно-исторически факултет на ЮЗУ " Неофит Рилски", специалност Психология.

Магистър по Приложна психология, с модул "Психология на охранителните дейности и сигурността" към ПУ "Паисий Хилендарски".

Професионалните й интереси са в областта на Психология на личността, Социална психология, Криминална психология, Пенитенциарна психология и др.

Преподавател по "Професионална етика и комуникативни умения" и "Специална психология".