• честит гергьовден

  Нека Свети Георги да ви пази! Да ви вдъхва надежда, воля и сила във всяка битка!   И да ви помага във всяко изпитание!

 • ВАЖНО!!! ПОДГОТОВКА НА ОТБОРИ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО БОДИГАРД

  Българска Бодигард Федерация започва подготовката на мъжки и женски отбори за участие в световното първенство „Бодигард 2013". Желаещите да се включат в отборите трябва да .....  

 • УЧЕБНА 2011/2012 ЗАВЪРШИ

  Колежът в Стара Загора по традиция закри нетрадицианно учебната година! С пожелание за успешен път за своите випускници, истински меч разряза празничната торта!

 • ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ - ПРОДЪЛЖАВАЩО ОБУЧЕНИЕ

  ВАЖНО !!! На вниманието на всички колежани от Колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец" .


КОЛЕЖ ПО ОХРАНА И СИГУРНОСТ
"СВ. Георги Победоносец"

СТАРА ЗАГОРА

сертификат

Колеж по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец", гр Стара Загора е част от веригата колежи и гимназии по охрана и сигурност към "BS Institute" . Лицензиран е от Министерство на образованието и науката през 2005 година. Обучава кадри в професионално направление "Сигурност" по специалността "Организация на охранитлената дейност" с присъждане на ІV степен на професионална квалификация.

Обликът на колежа се определя от високото качество на преподавателския и инструкторския състав, както и от активната спортна дейност, която развива колежа.

Колеж по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец", гр. Стара Загора развива успешно през годините и своя социална политика, чрез редица преференции при обучението. Подкрепя обучението на сираци и полусираци, както обучението на братя, сестри и близнаци, определяйки ежегодно намаления на таксите за обучение. Подкрепа получават и завършилите с отличен успех, както и колежаните, които са изявени спортисти и печелят призови места в различни спортни първенства.

Завършилите колежа са желани служители както в държавните, така и в частните структури за сигурност. В учебния процес са включени дисциплини като Оръжезнание, Стрелкова подготовка, Криминалистика, Право, Индивидуална и екипна тактическа подготовка, Лична защита, Бойни приложни техники и други дисциплини, които изграждат устойчиви професионални знания и умения.

На завършилите колежа се издава EUROPASS - приложение към документа за професионална квалификация. Europass улеснява комуникацията между работодатели, кандидати за работа, образователни институции и студенти във всички европейски страни.