• Прием за новата учебна година

  Прием на документи и записване за учебната 2020 - 2021 година    

 • Новият Закон за частната охранителна дейност

  Нашият кратък коментар и нашата гледна точка ...

 • Прием за новата учебна година

  Кандидатстване и записване - от 21 януари до запълване на местата. 

 • ПОЕМНИ ЛИЦА ИЛИ ДОВЕРИЕ И ОТГОВОРНОСТ КЪМ РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ОРГАНИ.

  Нашите преподаватели са професионалисти, със собствено мнение и високопрофесионална експертиза - всеки в своята област! Публикуваме статята и ако някой от властимащите реши, че е ценна - на разположение сме! Както винаги за благото на обществото и за просперитета на всички, работещи в сектор "Сигурност"!


КОЛЕЖ ПО ОХРАНА И СИГУРНОСТ - ЛИДЕРЪТ В ОБУЧЕНИЕТО ЗА ОХРАНА

ОБУЧЕНИЕ НА КАДРИ ЗА СЕКТОРА "СИГУРНОСТ"!

International Standard Classification of Education  (ISCED) - level  5

 ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ И ЗАПИСВАНЕ -  подробности тук 

 

Добре дошли!

Заповед МОНКолеж по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец" е лицензиран със Заповед РД № 14-87 от 31.07.1996 г.; РД № 14-60 от 28.06.2005  г.) обн. ДВ бр. 57 от 12.05.2005 г. на Министъра на образованието и науката.Обучава кадри в професионално направление "Сигурност". Колежът е уникален и единствен за страната.

Той е акредитиран от Нов Български Университет (НБУ) . Завършилите колежа могат да продължат обучението си, за придобиване на висше образоване, в специалност „Гражданска и корпоративна сигурност".

На най-добрите се предлага работа!

 

История

Пишем нашата история последователно и твърдо, от първата буква на създаването на учебното заведение до днес.
Създадохме авторски учебни планове и програми с ясното условие те да гарантират качеството на продукта, който искаме – професионалист по безопасност, охрана и сигурност. Най-важното бе, какви знания и умения ще градим, а не каква е традицията или колко ще ни бъде трудно. Продължава...

Мисия

Нашата мисия: Да създаваме професионалисти по безопасност, охрана и сигурност.

Визия

Утвърждаване на Колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец” в признат национален и регионален център за базова подготовка и квалификация на специалисти,  както за държавните, така и за частните служби за сигурност. Продължава...